home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Wellness Reizen - Thalasso, Ayurveda en Beauty Spa's

Gezonde health & wellness vakanties met aandacht voor een ontspannen geest in een mooi en gezond lichaam

AllTravel heeft zich gespecialiseerd in - luxe - wellness reizen met een uniek karakter, authentieke behandelmethoden en naar wellness resorts waar ontspannen tijdens een gezond vakantieprogramma nog een zekerheid en een waar genoegen is.

Bij een wellness vakantie wordt niet alleen meer gekeken naar de soorten behandelingen, maar de kwaliteit van de faciliteiten en de sfeer van de spa zijn mede bepalend.

Wellness is een totaal concept geworden waarbij uw 'body & soul' niet alleen in de beauty-spa of het wellness-centrum centraal staat. U mag hoge eisen stellen aan het wellness-resort en de verschillende behandelingen of therapieën.

Kies uw wellness bestemming zorgvuldig

Selecteer uw health & beauty bestemming zorgvuldig en ervaar wellness zoals het bedoeld is; alles wat te maken heeft met uw welbevinden. Het gaat hierbij o.a. om gezonde voeding, ontspanning, fitness, gezondheidszorg en geestelijke activiteiten.

AllTravel Consultancy heeft daarnaast gekeken naar de beleving en het totale comfort. Geen wellnesshotels waar het lopende band werk is. Onze selectie gaat uit van hebben van persoonlijke aandacht, rust en uzelf thuis voelen op uw hotelkamer, resort, wellness centrum en bestemming.

Wellness reizen maken dit mogelijk door middel van baden, massages, sauna's en stoombaden. De Spa-resorts en health-centra bieden deze faciliteiten, zodat u zich weer 'goed in uw vel' voelt al snel na het begin van één van de wellnessbehandelingen tijdens uw beauty & fitness reis.

Wellness & Beauty Spa's op de mooiste plekjes van de aarde

Onze wellnessreizen bieden u buitengewone ervaringen op - af en toe - onverwachte en speciale locaties. Of u nu een "Boomhuis Spa", een droomstrand onder palmen of midden op één van de mooiste lagunes van de Stille Zuidzee selecteert, het is een gegarandeerde wellnessbeleving welke u niet snel zult vergeten.

Bij AllTravel Consultancy is wellness maatwerk!

Een wellnessreis is niet zomaar het kiezen voor een bestemming, een spa of een kant en klaar kuurprogramma. Wellness is persoonlijk en wat heeft u eraan om te ontspannen in een spa, terwijl u hierna weer naar uw grauwe hotel teruggaat? Niet alleen de kwaliteit van de behandelingen, maar zeker ook de sfeer en ligging van uw wellness-resort bepalen een geslaagde en ontspannende health & beauty vakantie. Voor uw persoonlijke anti-stress, relax en gezonde vakantie bent u bij ons op het juiste adres. AllTravel Consultancy is niet alleen specialist in wellnessreizen op maat, maar combineert dit met reizen in stijl.


Vraag uw travel consultant om een wellnessreizen voorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.