home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Individuele Rusland reizen

Specialist in individuele reizen naar Rusland en exclusieve vakanties naar Rusland

AllTravel Consultancy heeft zich gespecialiseerd in Rusland reizen en exclusieve vakanties naar Rusland. Teven exclusieve vakanties en luxe reizen naar de oude Russische republieken Armenië en Georgië.

Het reisprogramma voor Rusland bestaat uit Rusland stedenreizen naar Moskou, St. Petersburg, Rostov-on-Don en het bijna mondaine Sochi. Naast de reizen naar de Noordelijke russische steden en steden van de Gouden Ring zoals Novgorod, Suzdal, Vladimir en Yaroslavl treft u Rusland rondreizen naar de historische Zilveren Ring rondom St-Petersburg tot aan het Baikal Meer, Altai, Karelia en Kamchatka.

De Kaukasus in het zuiden van Rusland is wild, groen met wouden en vele riviertjes. Hier kunt u genieten van de cultuur en de puurheid tijdens avontuurlijke Rusland reizen en individuele vakanties en rondreizen door Zuid-Rusland.

Onbekend is dat Rusland een perfecte bestemming is voor strandvakanties en familie-reizen.

Een voorbeeld is een strandvakantie aan de Russische Riviera in een van de gezellige badplaatsen aan de lange kust van de Zwarte Zee. Het seizoen met warme wateren en hoge temperaturen is lang dankzij het milde klimaat.

Rusland reizen en "The Treasures of Russian Land"

Met het reisprogramma: "The Treasures of Russian Land", heeft AllTravel Consultancy excursies, bezichtigingen en ontdekkingen bijeengebracht. Reizen, vakanties en rondreizen naar de unieke regio's van Rusland vol traditie en folklore. Van tsaristische Rusland met haar droompaleizen en Kremlins tot aan de regio waar de Kozakken tot op de dag van vandaag hun cultuur met trots in stand houden.

Privé reizen naar Rusland met unieke en originele vakanties op maat. Overnachtingen in luxe hotels terwijl u overdag begeleid wordt door uw eigen gids. Niet alleen weet deze u naar 'verborgen' plekjes te brengen, maar ook naar de beste restaurants. Zij zal ook zorgdragen dat wachten voor de ingang van een museum alleen in uitzonderlijke gevallen voorkomt. U reist in stijl met een service waar u nog lang over zult napraten.

De reizen in het 'The Treasures of Russian Land' programma zijn boeiend, interessant, leerzaam maar vooral dicht bij het echte Rusland en veelal ver van de drukte van het massatoerisme vandaan.

Onze geheime tip: Zuidelijk Rusland tussen Rostov-on-Don en de Zwarte Zee!

Tot slot kunt u Oud en Nieuw vieren tijdens het Tsarenbal. Een groot gala in stijl!

Exclusieve Rusland reizen boekt u bij een specialist

Wilt u meer weten over reizen naar Rusland en de vele mogelijkheden van beauty spa's en wellness resorts, familievakanties, individuele rondreizen of incentive reizen, dan zullen onze travel consultants graag uw vragen beantwoorden en samen met u een Rusland reis op maat samenstellen. Reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Ik wil een afspraak voor een Rusland Reizen consult


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.