home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Golfreizen en Golfvakanties

Golfarrangementen op maat naar de mooiste golfbanen en golfbestemmingen

AllTravel Consultancy verzorgt golfreizen en golfarrangementen naar de mooiste golfbestemmingen en luxe Golf Resorts nabij prachtig gelegen golfbanen.

U kunt kiezen uit diverse golfbestemmingen in Europe, rond de Middellandse Zee, Afrika, Midden-Oosten en Azië. Golfen in een mild klimaat gedurende het gehele jaar om daarnaast te genieten van een volledig verzorgde golfvakantie.

Exclusieve Golf Clubs met toernooien om uw handicap te verbeteren, of prachtig gelegen golfbanen die naast uitdagende fairways ook veel eisen van uw korte spel. Wij regelen uw totale golfvakantie inclusief vluchten, verblijf en de tee time reserveringen.Golflessen en golfclinics kunnen wij voor u verzorgen. Als tip willen wij 'Sake Golf Pitch & Putt' in Ascona aanbevelen, waar u op een speciale golf course volop kunt oefenen.

Golfreizen op maat met op verzoek een golf-professional die tijdens het golfspel uw techniek beoordeelt en verbetert behoren tevens tot de mogelijkheden.

Golfreizen boekt u bij een specialist

AllTravel Consultancy is een absolute expert op het gebied van luxe golfreizen en exclusieve golfvakanties. Wilt u meer weten over golfbestemmingen en uw golfreis? Onze travel consultants zullen u graag adviseren en samen met u uw golfarrangement op maat samenstellen. Reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Vraag een GOLFREIZEN prijsvoorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.