home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Uw (board) meetings en vergaderingen op inspirerende vergaderlocaties!

Exclusieve en high-quality meetings die deelnemers inspireren tot converseren!

De nadruk bij de organisatie van uw meeting ligt bij een inspirerende omgeving om al een goede basis te leggen voor het succes van uw vergadering.

Wilt u een exclusieve oplossing voor een besloten vergadering?

Dit kan 'Ter land, ter zee en in de lucht'. Vanzelfsprekend kan AllTravel Consultancy Incentives een meeting room of vergaderzaal voor u verzorgen in de bekende congres centra, deluxe hotels of andere gangbare venues. Echter, wij zijn gespecialiseerd in bijzondere, unieke en inspirerende meeting-locaties op maat.

Waarom vergaderen 'op de automatische piloot'?

Het succes van uw board-meeting of vergadering kan be´nvloed worden door te kiezen voor een meeting room welke de sfeer van uw vergadering weerspiegeld. Niet alledaags of voor de hand liggende locaties zijn juist onze specialiteit. Waarom zult u alleen maar kiezen voor een vergaderruimte welke u in uw hotel vindt? Verandering van omgeving kan verfrissend - en probleem oplossend - werken.

Juist het effect van exclusieve vergaderlocaties met een uniek karakter kan leiden tot vergaderingen waarbij de deelnemers 'tot op het bot' worden ge´nspireerd om te converseren, gemotiveerd mee te denken aan oplossingen, en dus ook aan het succes van uw board-meeting of zakelijke vergadering.

Oplossingen voor uw zakelijke meetings boekt u bij een specialist

Maak kennis met de kracht van AllTravel Consultancy Incentives en de mogelijkheid om wereldwijd uw 'meeting' te organiseren op bijzondere en unieke locaties.


Bespreek uw corporate meeting met een incentive specialist


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.