Small Meetings ... unieke locaties en optimaal rendement

De kracht van Small Meetings

Voor Small Meetings in boutique stijl zoekt AllTravel Consultancy Incentives naar de best passende vergaderlocatie passend bij het doel van uw (Board) Meeting of bedrijfsvergadering. U wilt immers dat de deelnemers optimaal met elkaar kunnen overleggen en tot oplossingen komen?

Als professionals zoeken wij graag voor u die meeting locatie waar - indien nodig - de vergader agenda aangepast kan worden aan de wens om informeel met elkaar te spreken of om middels een activiteit toch weer op één lijn te komen.

Vergaderen in een juiste sfeer, uitstekende service en oog hebben voor detail maken de kracht van Small Meetings duidelijk.

Lorem Ipsum

“Nulla facilisi. Mauris vel mattis risus. Ut nec luctus tortor. In interdum pulvinar quam non pharetra. Proin sed diam in lorem varius tempor. Vestibulum porta, diam quis mollis rutrum, dolor lectus interdum leo, malesuada convallis purus tortor sed turpis.”

Link Button

Small Meeting bestemmingen met een uniek karakter

AllTravel Consultancy Incentives heeft zich gespecialiseerd in unieke bestemmingen voor uw small meetings in boutique stijl. Juist het zoeken naar bijzondere locaties die de sfeer / het doel van uw vergadering zo dicht mogelijk benaderen is waar onze passie ligt.

Wij richten ons niet op de vergaderruimtes van hotels maar zoeken de uitdaging in creatieve oplossingen voor uw meetings. Eventueel organiseren wij rondom uw boutique meetings een passend reisprogramma voor de deelnemers voorafgaande- of aansluitend aan de door u geplande small meeting.

Onze Incentives richten zich op Small Meetings met een persoonlijk karakter

Montecatini Opera Festival
Montecatini Opera Festival