home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Accommodaties tijdens uw VIP Reizen

Waar verblijft u tijdens uw vip-reis of vip vakantie?

Met de mogelijkheden om alle hoeken van de wereld te bereiken zijn ook de meest afgelegen eilanden binnen uw bereik gekomen. Volledig privé reist u tegenwoordig met uw private jet naar uw reisbestemming of vakantiebestemming. Mogelijk is nog een korte transfer per helikopter of luxe yacht en u heeft uw eiland gelegen in een van de oceanen met parelwitte stranden bereikt.

Private Lodges, villa's en romantische kastelen

Niet afgezonderd zitten, maar toch uw privé bewaren? Hier zijn voldoende mogelijkheden met zeer exclusieve villa's in het Middellandse Zee gebied tot aan luxe 'paleisjes' in de Medina van Marrakech waar bekende celebrities al een plekje hebben gevonden. Dichter bij huis - in de Zwitserse Alpen - kunt u kiezen voor een luxe 'limited edition chalet' van Sir Richard Branson. In Italië biedt AllTravel Consultancy villa's welke direct van de eigenaar worden gehuurd en daardoor volledig onbekend zijn.

Private Wildreservaten alleen voor u

Afrika ontpopt zich voor de VIP als een paradijs met private wildreservaten en volledige lodges te reserveren voor u of uw reisgezelschap. AllTravel Consultancy biedt verder nog mogelijkheden in Jordanië, Egypte, Verenigde Arabische Emiraten en India waar u overnacht in de moosite paleizen. Maar ook bestemmingen als Sri Lanka, Thailand en het Verre Oosten kunnen reisdoel zijn van uw VIP vakantie.

Cruises waar en waarin u zich goed voelt

Als accommodatie telt natuurlijk ook dat luxueuze yacht dat u tijdens een private cruise brengt naar de mooiste strandjes rondom Thailand, Malediven of de Seychellen. Reizen naar Frans Polynesië en genieten van een cruise is wegdromen in de wereld van bounty stranden en warme gastvrijheid. Zeil cruises of een vakantie op een luxueus motor yacht. Het is zelfs mogelijk om in de havenplaatsen uw 'land crew' te ontmoeten opdat u niet beperkt bent tot uw schip.

Fantastische suites op adembenemende locaties

De wereld kent adembenemde locaties waar luxueuze hotels u alle mogelijke comfort bieden. AllTravel Consultancy VIPs overnachten dan ook in de beste Royal Suites en President Suites van gerenommeerde hotels.

Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij de meeste vormen van accommodatie op vele bestemmingen aanbieden waardoor u verzekerd bent van een uitstekend georganiseerde en verzorgde VIP reis met alle details welke een VIP reis nu zo anders maakt. Van fantastische hotel suites tot aan de meest exclusieve villa's in mondaine vestemmingen. Bij AllTravel Consultancy treft u specialisten op het gebied van reizen in stijl.


Bespreek uw VIP reis met uw persoonlijke concierge


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.