home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Discreet Reizen voor VIP's

U bent op zoek naar discretie en anonimiteit tijdens uw VIP vakantie of VIP reis?

Het bewaken van uw privacy en volledige discretie is waar AllTravel Consultancy en haar partners alles aan zullen doen. Daarnaast kunt u zelfs even opgaan in de anonimiteit met behulp van onze vip services.

ontspannen gezicht na de wellnesstherapie

Het doel van een reis kan verschillen en daarmee ook de mate van de gewenste privacy. Feit is dat wij absolute discretie garanderen omdat op dit niveau de vertrouwensrelatie net zo belangrijk is als de geboden VIP reizen programma's.

Discreet dankzij uw persoonlijke concierge

Na het eerste contact wordt u direct een 'persoonlijke concierge' toebedeeld. Vanaf dat moment is deze persoon de enige waar u zaken mee doet. Tevens kunt u - als onze gewaardeerde VIP klant - vierentwintig uur per dag en 7 dagen per week contact met uw concierge opnemen. Wij als travel consultancy weten hoe belangrijk het is om snel en adequaat te handelen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en discretie staat op de eerste plaats. U zult dan ook nooit namen krijgen van bekende personen, celebrities, VIPs en hoogwaardigheidsbekleders die AllTravel Consultancy met haar partners als klant hebben.

Reizen in de rust van de anonimiteit

Niet alleen is er aandacht voor de persoonlijke voorkeuren, behoeftes en speciale wensen maar ook de 'luxe' om eens afgeschermd en vrij van alle publiciteit te reizen realiseren wij graag. Uw professionele persoonlijke concierge zal anonieme boekingen maken voor hotels, restaurants, clubs, enz.. Het minimaliseren van informatie om de kans van opsporing zo klein mogelijk te maken. Tevens zullen wij - ter verhoging van de comfort - alle betalingen via ons netwerk laten verlopen.

Wanneer u het wenst kan uw persoonlijke concierge met u meereizen om van dichtbij - en direct - zorg te dragen voor alle reisdetails. Bespreek dit en al uw andere wensen met uw professionele concierge. AllTravel Consultancy denkt graag met u mee om uw VIP reis tot een succes te maken.


Bespreek uw VIP reis met uw persoonlijke concierge


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.